נגישות
נגישות

שבר ללא תזוזה בכתף (בראש ההומרוס)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2019 | 22:16 | מאת: מיכאל

לפני חמישה שבועות נפלתי ואורטופד אבחן חשד לשבר ללא תזוזה בgt. טווח התנועה חוזר לאט לאט, תוך הפחתה של הכאבים האקוטים. כיום ישנם כ90 מעלות abd וכ110 מעלות flex. אני בן 30 ועוסק בעבודה הכוללת שימוש תכוף בגופי. האם אפשר לשער כי טווחי התנועה יחזרו במלואם? כמו כן, מהו זמן ההחלמה המשוער? והאם סביר שעדיין ישנם כאבים חזקים בהפעלת היד מעל גובה 90 מעלות? תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

יש סיכוי סביר + לשיקום מלא תוך ך6 חדשים.

16/04/2019 | 15:14 | מאת: מיכאל

תודה רבה על המענה המהיר! האם זה טבעי שיש כאבים חדים בהרמת היד מעל גובה 90 מעלות? כמו כן, מומלצת התערבות פיזיותרפית?

מנהל פורום אורתופדיה