כאבים בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/02/2003 | 18:00 | מאת: אודי

לכבוד, ד"ר אסא לב-אל. שלום, שמי אודי ואת המכתב אני כותב בשמה של אימי. אימי התלוננה על כאבים בכף רגל שמאל, נבדקה ע"י רופא מומחה ונשלחה לצילום mri שמאל. להלן תוצאות הבדיקה: סריקה בתהודה מגנטית של רגל שמאל כולל אצבעות: ------------------------------------------- 1. שאלה קלינית של mortons' neroma משמאל. 2. מבנה גרמי תקין של עצמות ה mid foot ה-mts' והאצבעות. 3. מבנה תקין של השרירים באספקט הפלנטרי והדורזלי. 4. סינוביות וגידים שמורים. 5.אין האדרה חריגה עם גדוליניום. * אבקשך אם ניתן התיחסותך לתוצאות הבדיקה ודרכים אפשריות לטיפול הבעייה. בתודה מראש, אודי.

תוצאות הבדיקה במילים פשוטות הן : הכל בסדר. הרופא ששלח את אמךלבדיקה חשב שיש לה מה שנקרא Mortonws neuroma והכוונה להתעבות מכאיבה של עצב בכף הרגל הבדיקה לא אישרה את האבחנה

מנהל פורום אורתופדיה