ממצא בבדיקת mri Bone bruise

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2019 | 12:26 | מאת: עדי

שלום רב, אשמח לעזרה בפענוח תוצאות בדיקת mri עבור בחור בריא בן 23. והאם הממצא מחייב לחזור לרופא בקרוב. עדות לbone bruise באזור GT בראש ההומרוס. ממצא כמתואר בשוליים הלטרלים של גוף הסקפולה. כאמור לקורלציה רנטגנית. רושם לנזק לברלי קדמי תחתון. תודה רבה מראש.

הממצא " חבורה בעצם" הוא ממצא שרואים רק בבדיקת בת"ם והוא נחשב עדות לתגובת העצם לחבלה. אין זה ממצא אבחנתי . המפענח מעלה סברה שיש נזק ללברום ( שפתים) של מפרק הירך.

מנהל פורום אורתופדיה