כאבים ממושכים בלי אבחנה מדויקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/04/2019 | 22:54 | מאת: חייל משוחרר

שלום רב,אני שירתתי בגולני ובמהלך שירותי הצבאי התחילו לי כאבים בריצה,לאט לאט זה התגבר למרות שנחתי והגעתי למצב שאני לא יכול לבצע פעולות בסיסיות,כמו לעלות מדרגות או להתכופף בעקבות כאבים בשוקיים ובברכים(בשתי הרגליים) MRI רנטגן מ''פ יצאו תקין,טופלתי על ידי כדורים נוגדי דלקות במשך שבועיים(אבוטפן)ולא עזר כלל,בדיוק השתחררתי ולכן הרופא השתנה. כרגע האורטפוד נתן לי זריקה וכדורים נגד דלקת ואני לא בטוח שזה מה שיש לי בגלל הטיפול,רק רציתי לדעת מה אפשר להסיק שיש לי ברגליים?אני חושש לקחת את התרופות סתם. אשמח אם תוכל להביא לי אופציות למה זה יכול להיות תודה רבה מראש אעריך את זה מאוד. להלן תוצאות הMRI: https://i.gyazo.com/4729aebbd69c35e8197f6b991e00ad92.jpg

המידע שאתה מביא לקוי בחסר רב בעיקר איפיון מודייק שלהכאבים וממצאיהבדיקה הגונית . כן חשוב לדעת מה תוצאות בדיקות אחרות ( אם עשית) . בסיכום אשמח לנסות לעזור לך על ידי בדיקה של ממש.

מנהל פורום אורתופדיה