בעיות בצואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/02/2003 | 08:40 | מאת: גלי

אני סובלת מכאבים בחוליות הצוואר ועושה פיזוטרפיה מידי פעם השאלה שלי היא האם בעיות בחוליות יכולות לגרום לסחרחורת? כי בתקופה האחרונה אני סובלת מסחרחורת והרגשה של איטמות בראש אודה לך באם תעזור לי בתודה מראש, גלי

יש ויכוח בסוגית הקשר בין מחלה נוונית של הדיסקות הצואריות וסחרחורת. רופאי א.א.ג אוהבים להאשים את הצואר כגורם לסחרחורת ואלו אורתופדים מעדיפיםלזרוק את הכדור למגרשם של הנוירולוגים ורופאי א. א.ג.

03/02/2003 | 23:17 | מאת: גלי

אז לפי מה שאתה אומר זה לא וודאי .....באיזה מישורים אתה חושב שכדאי לי לבדוק לא זכור לי אם ציינתי שאני גם סובלת מזה שנתיים מצפצופים באוזנים שעד היום לא הפריעו לי במיוחד........ מחכה לתשובה בתודה מראש גלי

מנהל פורום אורתופדיה