דחוף - התנפחות וזיהום בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/03/2019 | 04:31 | מאת: גולן

שלום, לפני שבוע שמתי לב פתאום שיש נפיחות הכרית כף הרגל, ואני לא יכול לדרוך בכלל. הלכתי למרפאה - אני נמצא בברזיל ביישוב קטן די רחוק ממקום עירוני, קיבלתי להורדת הנפיחות, שבאמת עזר ליום יומיים, אבל אח''כ החל לחזור שוב הכאבים, כמעט ללא הפסקה. חזרתי שוב, קיבלתי הפעם גם אנטיביוטיקה ומשהו לערבים, ובינתיים הכל החל להאדים ולהצהיב, וכל יום זה מתנפח יותר. ללכת אני כבר בכלל לא יכול, חזרתי שוב למרפאה, ואמרו לי שאני חייב לחכות שבוע עד שאסיים את האנטיביוטיקה לפני שאפשר יהיה לדעת אם יש צורך לנקז או לא. אני לא ממש סומך עליהם, ומאד מפחד לנזק שאי אפשר יהיה לחזור ממנו. המקום הקרוב הגדול נמצא כמה שעות מפה, ואני מאוד מתלבט מה לעשות. אני מצרף תמונה של המצב העכשווי, יודע שזה די מסובך לחוות דעה מרחוק, אבל אין לי ממש שום אפשרות אחרת. בתודה מראש, גולן

הקובץ לא עלה המלצה: פנה בדחיפות לחדר מיון של בית חולים מרכזי

מנהל פורום אורתופדיה