כאבים ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/02/2003 | 19:32 | מאת: חלי רום

ד"ר תודה על תשובתך, אך תסביר לי עד כמה הדבר דורש בדיקה, והאם יש לדעתך צורך בניתוח. אני מאוד מאוד חוששת מניתוח. אציין בפניך גם שזה לגמרי לא מפריע לי בתנועה. אני הולכת המון (הליכה רגלית). פשוט כאב לא רגיל (אך לא מגביל). ,שארמ הדותב :ה\בתכ לא-בל אסא 'רדןח < יש הרבה סיבות אפשריות אך נוכח סיפורך הייתי מנחש שמדובר בציסטה (שלפוחית) בגומה הפופליאטלית.

כל מה שיש לך בנתיים זה הניחוש שלי. האם זה מספק אותך? אני מאמין שלא . ונניח שמציעים לך ניתוח האם את חייבת ללכת ? את בחורה גדולה ואם את יכולה לחיות עם הכאב אף אחד לא יגזול אותו ממך בכח.

מנהל פורום אורתופדיה