סדק במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/01/2003 | 16:07 | מאת: אייל

עברתי תאונת דרכים וכתוצאה מכך יש לי סדק במרפק, רציתי לשאול מה בדר"כ שלבי הריפוי בסדק מסוג זה , כמה זמן מצריך איחוי של סדק בדר"כ והאים יש צורך בפיזאוטרפיה לאחר מכן לשיקום האיזור?

מפרק המרפק עשוי ממפגש בין שלש עצמות. הסדק שנגרם לך לא קרה במפרק אלא באחת מהם. לא ניתן לענות לך במדוייק בלי לדעת על איזה עצם מדובר. באופן כללי כשאומרים סדק מתכוונים לשבר ללא תזוזה של הרסיסים וזה מבטא חבלה קלה יחסית . משמעות הדבר: סיכוי לריפוי מהיר ושיקום טוב.

מנהל פורום אורתופדיה