כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/01/2003 | 15:07 | מאת: ניר

מחלת הנשיקה יכולה לגרום לבעיות גב תחתון? אני בן 17. והאם כאבים שמגיעים לרגל דרך הגב- אפשר לשכוח מיחידות קרביות בהכרח? מה יכולות להיות הסיבות? מה זה מחלה זיהומית של דיסק בין חולייתי ואיך יודעים שזו הבעיה?

המושג בעיות גב תחתון הוא כה לא ממוקד שאין דרך לענות על שאלתך. כלל מחלת הנשיקה אינה מלווה במחושים הקשורים לעמוד השדרה כאב מכל סוג אינו סיבה לשינוי ס.ב אלא הסיבה לכאב ואתזאת יש לאבחן. דיסקיטיס היא מחלה בה חודרים חיידקים לתוך הדיסקוס וגורמים לדלקת. המחושים הנם כאב גב נוקשות עם קרינת כאב לכוון גפיים תחתונים ובעקבות זאת צליעה .

מנהל פורום אורתופדיה