סיבוכים בעקבות הריון ולידה....

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/01/2003 | 06:06 | מאת: ruth

שלום רב, ילדתי לפני 3 חודשים (לידה רגילה, ללא סיבוכים, עם אפידורל). אני מניקה. כמו כן - אני סובלת מעקמת של 40 מעלות בגב התחתון. מאז הלידה קיימות אצלי תופעות של כאבים וקושי לכופף במפרקים הבאים: בברכיים, במשעה, בעת כווץ אצבעות הידיים לאגרוף, ועוד. הקושי גדול יותר בבקרים (בעיקר בידיים), וכן - בברכיים - אחרי ישיבה מזרחית. האם ייתכן שזה נובע מעודף נוזלים / הורמונים (אני עדיין מניקה) ? האם ייתכן שאלו בעיות ראומטיות שהתפתחו בעקבות ההריון? אילו אפשרויות אחרות קיימות? לאיזה רופא עליי לפנות, ואילו בדיקות כדאי לבצע? המון תודה, רות

31/01/2003 | 11:52 | מאת: דר' אסא לב-אל

לא מוכרות לי בעיות ראומטיות בעקבות הריון דווקא. יתכן שאת עדיין בצקתית משהו אך כמובן קשה לדעת בלי לבדוק . פני תחילה לרופא המשפחה ואחר כך לאורתופד. אם צריך הוא יפנה אותך לראומטולוג

מנהל פורום אורתופדיה