תחושת מוזרה בשתי הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/03/2019 | 19:01 | מאת: דור

שלום דוקטור אני בן 31 בתקופה של השבועיים האחרונים לא בכול יום ( אפילו הרבה ימים הכול רגיל באיזור הרגליים) אני לא יודע אם זה שריר,דם, מערכת עצבים,או משהו אחר בתוך הגוף.... לא יודע להצביע על הנקודה אבל יש ימים מרגיש אי נוחות בשתי הרגליים ,הולך ומזיז והכול בסדר מהבחינה הזאת, אני לא בטוח אם זה השרירים עצמם אולי משהו שקשור לדם או למערכת אחרת בגוף מה זה יכול ליהות ? מן נימול זרמים כמו נמלים זה יכול ליהות שעות בלי להפסיק, מה זה להערכתך?בשתי הרגליים.. אציין שלאחרונה בלי קשר לזה עשיתי המון בדיקות גופניות כלליות ובסיסיות שיצאו תקינות דם שתן תריסיות אקג ועוד ועוד.

16/03/2019 | 19:39 | מאת: דור

שלום שוב נזכרתי להוסיף כמו שאמרתע איני יודע מאיפה זה בידיוק נובע שריר עצבים דם או כול איבר אחר בגוף לפעמים זה כן מקרין לשרירים ברגליים לא כאב או משהו כזה אבל סוג של....

בנוסף לכל הגורמים האפשריים שציינת אפשר להוסיף גם גורמים ריגשיים.

מנהל פורום אורתופדיה