כף רגל סגולה / אדומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2019 | 19:03 | מאת: ישי

שלום, אני שברתי לפני 5 חודשים את הזרת ברגל. לאחר חודש האורתופד ביצע ״שחזור קל״ ויישר את האצבע ומאז הכף רגל שלי סגולה אדומה כבר 4 חודשים רק מתי שהרגל כלפי מטה כלומר עמידה או ישיבה עד לפני שבועיים כבר בשכיבה רגילה הצבע היה חוזר לצבע תקין לגמרי. שלא לדבר על רגל מורמת אך בשבועיים האחרונים גם שאני שוכב במיטה הכף רגל בצבע אדמדם. ואפילו שאני עם רגל מורמת הכף רגל ב15% יותר אדומה מהשנייה * בנוסף מלפני שלושה שבועות התחילו לי נקודות אדומות קטנות על כף הרגל. הייתי אצל רופאת עור שאמרה שזה נימים קטנים שהתרחבו והתפוצצו. ואין מה לעשות עם זה רציתי לשאול את חוות דעתך על כך. תודה רבה

התופעות שאתה מתאר הן מה שנקרא " מחלת שבר" . הדרך הנכונה לטפל בהם היא מניעה על ידי ביצוע קיבוע תפקודי וקצר. בכל מקרה יש סיו טוב להחלמה איטית

מנהל פורום אורתופדיה