זרמים נימול רגליים שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/03/2019 | 21:02 | מאת: אסי

שלום רב אני בן 29 מזה כשבוע לא כול יום מרגיש מן תחושת נימול ברגליים זרמים, לא בעצמות עצמם אלא משהו "דמי " יותר אציין שבלי קשר לאחרונה עשיתי בדיקות כלליות שבדיקה אחת שיכולה לתת קצת תמונת מצב זה שהcpk שלי היה תקין, מה יכול להסביר מצב כמו שאני חש מניסיונך הרב בתחום הרפואה ? הזרמים נימול לא כואב הולך ובא אחת לכמה ימים בשבוע ומשהו האחרון.......

08/03/2019 | 21:03 | מאת: אסי

שוב שלום האם לדעתך צריך לשקול emg או משהו בסגנון הזה או שזה אירוע חולף שלא מצריך נורות אדומות

המחושים אותם אתה מתאר אינם ספציפיים ומקורם יכול להיות בכל מקום לאורך מערכת העצבים וזה כולל גם את החלק הלא אורגני . אין כאן אינדיקציה לפעולה דחופה

מנהל פורום אורתופדיה