הבהרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/01/2003 | 12:19 | מאת: בן

לכ' דר' אסא שלום רב! הבעיה בברך כאשר מביטם מלפנים הרגל הימנית ישרה והשמאלית קשתית . אני שואל האם במצב זה לא ניתן לעזור בתמיכה חיצונית שהיא ? תודה בן .

אני מניח שכוונתך למצב שנקרע בעבריתברך עקולה ובלועזית GENU VARUM דוגמת התמונה ב: www.arthrosedugenou.com/.../ lecomte%20GVRTT2.JPG_t.jpg . לא ניתן לתקן את מצב על ידי תמיכה חיצונית אך ניתן בהחלט להשתמש בחגורה שתוריד את הלחץ על הצד הפנימי של הברך שהוא הנפגע בעווג זה. לעניין הדעות נגד ניתוח שקבלת איני שותף להם . במקרים המאימים ניתוח הוא הפתרון היותר נוח וטוב.

מנהל פורום אורתופדיה