שבר לא ברור במרפק רותם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/03/2019 | 11:25 | מאת: Rotem

שלום דיברתי פה כבר כמה פעמים לפני כחודש וחצי שברתי את היד עקב הורדת ידיים לפי מה שאני הבנתי מה אורתופד בבית חולים יש לי שבר באפיקונדיל מדיאלי עם תזוזה של 0.8 cm . עכשיו אחרי שבועיים ללא גבס אני ביישור אני 120 מעלות בכיפוף אני מתקדם בערך 20 מעלות ביחס ל90 . עכשיו אני בא לאורתופדיית לשאול אותה לגבי הטווח תנועה והיא אומרת שעל פי הצילום היה לי שבר חמור באיזור הסופרקונידלאר . דבר כזה הגיוני שבר כזה מהורדת ידיים? ואיך יש קשר בין זה לבין מה שהאורתופד בבית חולים אמר לי . נוסף כל המרפק שלי נראית תקינה וגם כשדבקתי נראתה כך רק יש לי נפיחות בחלק הפנימי של המרפק הצופציק הקטן.

נדיר מאד אבל אפשרי לגבי הויכוח בין האורתופדים איני יכול לשפוט בלי לראות את הצילו.

מנהל פורום אורתופדיה