תחושת נימול באצבעות וכאבים בזרוע שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/03/2019 | 17:59 | מאת: שני

שלום, בת 30. בריאה בדרכ. היום לאחר סיום עבודה על המחשב במשרד הרגשתי לפתע תחושת נימול בקמיצה ובזרת. בשלב מסוים עבר מעט אך עדיין יש תחושת נימול מזערית. לזה מלווים תחושת אי נוחות בזרוע שמאל ולקראת הכתף ומעט מעין פולסים של כאב מזערי ביותר. קבעתי תור לרופא משפחה מחר אך אודה שאני לחוצה קצת. אודה לעזרתך.

היית כנראה שקועה בעבודה. התמונה שאת מציירת מתאימה ללחץ מתמשך על העצב האולנרי בתעלת המרפק נקרא גם תיסמונת לכידה בתעלת המרפק

מנהל פורום אורתופדיה