לא זקוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2003 | 23:15 | מאת: דוד

שלום אני בן 17 אני יושב דיי הרבה מול המחשב וקצת מפריע לי שאני לא הולך זקוף וכדי ללכת זקוף אני ממש צריך להיתאמץ אין לי גיבנת או משהו פשוט הצוואר לא ישר כל כך האם אפשר למזער את הנזק?

לע"ק ניתן לאתר את הסיבה להליכה "לא זקופה" אך דבר ורש בדיקה גופנית.

31/01/2003 | 02:19 | מאת: תמי

דוד כתב/ה: > > שלום אני בן 17 אני יושב דיי הרבה מול המחשב וקצת מפריע לי שאני > לא הולך זקוף וכדי ללכת זקוף אני ממש צריך להיתאמץ אין לי גיבנת > או משהו פשוט הצוואר לא ישר כל כך > > האם אפשר למזער את הנזק?

מנהל פורום אורתופדיה