צוואר כואב לאחר ישיבה קצרה מול מחשב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/02/2019 | 20:34 | מאת: ניר

שלום ד״ר אני סובל כבר כמה חודשים מצוואר כואב שמתחילים הכאבים כל פעם מעבודה במחשב, עם הזמן למדתי לשבת נכון מול המחשב אך עדיין כל פעם שאני עובד אפילו שעתיים ישר מתחילים לי כאבים בצוואר שנמשכים גם יום למחרת. עשיתי הפסקה של כמה ימים מהמחשב ןהכאב עבר אך זה לא פיתרון. עשיתי צילום ct בצוואר אשר יצא תקין. מה ניתן לעשות? זה נהפך למטרד והעבודה שלי מול המחשב. איזה טיפול ניתן לעשות ? אולי יש דרך לחזק את הצוואר?

שנה את היחס בין המוניטור לעיניים. שים אותו כך כאילו אתה קורה ספר המונח על שולחן הכתיבה שלפניך

מנהל פורום אורתופדיה