דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2003 | 22:04 | מאת: מיירה

אני בת 33 וסובלת מזה כחמש שנים ממה שאובחן כדורבן בכף רגלי השמאלית, עברתי כבר טיפול פיזיוטרפיה, באמצעות אולטרסאונד, קיבלתי שתי זריקות ישירות לכף הרגל, ואני משתמשת באופן קבוע במדרסים אשר הומלצו לי ע"י האורטופד המטפל. אך שום דבר לא עוזר והכאב הופך לקשה יותר ויותר, זה כבר לא עניין של הליכה או אפילו עמידה, אלא אפילו בישיבה על הספה. בפגישה האחרונה שלי עם האורטופד נאמר לי שאין מה לעשות, בשובה שבהחלט לא מספקת אותי. הייתי רוצה להתייעץ איתכם על האפשרויות האם יש כאלה, אפילו אם מדובר בניתוח. אני חברת קופת חולים כללית ובעלת ביטוח בריאות מושלם, ומתגוררת באיזור הצפון הרחוק אודה לכם על כל עזרה שבאפשרותכם לתת לי תודה מיירה

כן יש יותר מכמה אפשרויות ראי ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094 צריך כמובן לתפור את הפתרון המתאים לרגליך את, וזה כבר לא לאינטרנט אלא לבידקה ישירה.

01/02/2003 | 21:30 | מאת: ד"ר ש. וייס בי"ח שערי-צדק

אם כל הטיפולים שמרניים נכשלו, כפי שתארת, ואת סובלת כבר - 5 שנים, אפשר לנסות לעזור בעזרת ניתוח. היום אפשר לבצע ניתוח בעזרת ארטרוסקופ, ללא צורך בחתך רחב.

מנהל פורום אורתופדיה