הMRI נראה תקין אבל עדיין סובל מכאבים עזים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/02/2019 | 14:27 | מאת: מאור

שלום רב. כבר קרוב לשנה שאני סובל בכאבים בשוקיים וזה החמיר גם לברכיים,כואב שאני מתעורר,שאני רץ,מתכופף,קופץ,כל פעולה. עשיתי מיפוי עצמות וצילום רנטגן שיצאו תקינים וגם MRI,אלה התוצאות: ממצאים: לא הודגמו שברים, בצקות או אוסטאונקרוזיס במבנה הגרמי. מרקם ונפח של השרירים תקינים. ללא הדגמת תהליך מוקדי או הסננתי ברקמות הרכות. לא הודגם נוזל יתר בברכיים. משטחי השומן והמבנים הנוירו-וסקולרים שמורים. בסיכום: ללא הדגמת ממצא חריג. קטגוריה 1 מה התוצאות אומרות?זה אומר שהרגליים תקינות?אני עדיין סובל מכאבים מה אני אמור לעשות?אין לאורטפוד פתרון בשבילי

המפענח מוסר במספר משפטים את ההודעה הבאה: לא ראיתי ממצא חולני. אבל פרוט הממצאים הוא לאקוני לא ברור מה נבד מה היה השאלה של האורתופד ששלח לבדיקה

מנהל פורום אורתופדיה