פרקי הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2003 | 22:04 | מאת: יעל

לאחרונה החלטתי לשפר את סיגנון שחיית החזה. נאמר לי שעלי לכופף הרגל קדימה וליצור זוית של 90 מעלות בין השוק לירך, כשהרגלים במצב של פיסוק רחב, ובתנוחה זאת, להפנות את כף הרגל החוצה ואת הברך פנימה. בהפניית הברך פנימה - בתנוחה זאת - החלו כאבים עזים במפרק הירך, עד כדי צליעה, שלא חולפים. האם נגרם לי נזק למפרקים? האם התנועה לא טיבעית לגוף?

סביר הרבה יותר שמתחת ואולי אף גרמת לקרע חלקי של שריר. אשר לתנוע הלא ממש הבנתי את תאורך

30/01/2003 | 12:06 | מאת: יעל

רב תודה עבור תשובתך. האם קרע בשריר - מתאחה באופן ספונטני, או שיש צורך בהתערבות אורטופדית?

מנהל פורום אורתופדיה