כאבים לאורך זרוע ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/02/2019 | 10:28 | מאת: דפני

שלום ד"ר, אני בת 44.5. סובלת כבר מספר ימין מכאבים לכל אורך זרוע ימין. קשה לי לדעת מה מקור הכאב. לפעמים נדמה לי שהוא בשכם/כתף, לפעמים המרפק כואב ולפעמים שורש כף היד. כמו כן לעיתים חשה תחושת עקצוץ / נימול בזרת ובקמיצה. הכאב מחריף בשעות הלילה... מה נראה לך הגורם ומה עליי לעשות? חשוב לציין שיש לי ילד בן שנה, די כבד :) ויתכן שהדבר קרה אחרי שהרמתי אותו על היד.

הצעד הראשון לאבחנה הוא מיקום ואיתור האיבר הכואב. לשם כך עליך לפנות לבדיקת אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה