לגבי הטווח במרפק שבר אפיקונדיל מדיאלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/02/2019 | 11:53 | מאת: Rotem

שלום , מצטער שאני חופר אני פשוט קצת מודאג כי אני חייב לחזור לטווח מלא . האם אני יכול לנסות חודש לבד שבו אני אנסה להגיע למקסימום טווח ואז להעזר בפיסיוטרפיה ? ( האורתופד טען שאני לא צריך ודרך אגב עשיתי טיפול שמרני והעיקר להפעיל את המרפק כמה שיותר) או שכדאי לי ישר ללכת לפיזיותרפיה כי אם אלך מאוחר יותר זה לא יהיה יעיל? נוסף אני פעיל מאוד ואני עכשיו מתאמן לבד כל יום על הטווח מלא (אני עושה תרגילים בחדר כושר וכל פעם מנסה לעשות אותם בטווח שאני יכול) כמה זמן להשערתך יכול לקחת לי לחזור לטווח מלא? ( אני לא מתפשר על חסר של 10 מעלות , האורתופד טען שיכול לקחת לי כחודש וחצי אם אהיה פעיל אבל אני לא כלכך סומך עליו כי לפעמים עושים טעויות)

עיקר העבודה היא עבודה עצמית. פיסיותרפיה יכולה לזרז את תהליך השיקום.

מנהל פורום אורתופדיה