מכה בגב התחתון מלפני חודשיים וחצי שלא עוברת.....

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/02/2019 | 12:35 | מאת: יעקב

קיבלתי מכה בגב התחתון לפני כחודשיים וחצי. רק אתמול קיבלתי הפניה לפיזיותרפיה והתור יהיה רק עוד חודש מהיום. (ככה זה שמערכת הבריאות מנוהלת על ידי המדינה) הכאב שאני חש הוא רק בנקודות מאוד ספציפיות בעמוד השדרה בגב התחתון. האם לדעתך זה הגיוני שפיזיותרפיה תעזור לי או שיתכן שהבעיה היא אחרת? כי מתיחה בשריר שגורמת לכאב חודשיים וחצי אחרי האירוע זה נשמע חשוד. אולי זה פשוט משהו אחר שרצוי לבדוק? אגב, עשיתי צילום עמוד שדרה/גב ולא נמצא כלום.

מחמת דשלילות המידע שאתה מנפיק איני יכול ללמוד דבר על הבעי הבגבך. נ.ב מערכת הבריאות קהילה מנוהלת על ידי קופות החולים ולא על ידי המדינה.

מנהל פורום אורתופדיה