כאבים בצד הימני התחתון של הצלעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/02/2019 | 03:23 | מאת: חנה

היי, אני בת 20. לפני כמה זמן הייתי חולה והשתעלתי במשך שלושה שבועות, אחרי משהו כמו שבועיים וחצי אחרי שהתחלתי להשתעל, התחלתי להרגיש כאבים בצד הימני התחתון של הצלעות. כואב לי לנשום נשימות עמוקות, להתעטש, כואב לי כשאני נשכבת על המיטה ובמיוחד כשאני מתחילה להסתובב לאחד הצדדים. לפעמים אני עושה תנועה כלשהי והכאב נהיה ממש חד לכמה שניות, ברמה כזאת שאני אפילו מתעוררת בלילה בגלל זה (עכשיו הכאב כבר נמשך שבוע וחצי). אני לא יודעת מה לעשות עם הכאב כי זה כבר מתחיל לייאש, מאוד פוגע לי בסדר יום

1. פני לרופא המשפחה 2. מדבקות קינסיוטייפ (על ידי פיסיותרפיסט)

מנהל פורום אורתופדיה