כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/01/2003 | 19:07 | מאת: ניר

ד"ר אסא שלום, אני בן 34 וסובל מזה מספר חודשים מכאבי ראש וסחרחורת. בבדיקת אורטופד לא נמצא כלום (צילום רנטגן צוואר) . כאשר אני נוגע בצוואר אני מרגיש שהשרירים מתוחים ביותר ואת אותו סוג כאב שאני מרגיש בכאבי ראש וכאשר אני מבצע עיסוי מקומי בצוואר מתגברת הסחרחרות וכאב הראש. שאלתי היא: האם באמת יש קשר בין הדברים ומה ניתן לעשות כדי להיפטר מהתופעה הנוראית הזאת שמפריעה לי ביותר במהלך החיים. הרבה תודה ניר

אתה מביא מחוש מסויים שיכולייצג מספר רב של בעיות. לא ניתן ללעונתלע שאלתך בלי בדיקה כהלכה.

מנהל פורום אורתופדיה