כאבים בקרסול שבוע 36 בהריון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/02/2019 | 11:16 | מאת: עדי

שלום אני בשבוע 36 בהריון, מזה כשבועיים סובלת מכאבים בקרסול ימין ובישבן ימין (הלכתי עקום שבוע, ייתכן שנתפס שריר בישבן). מדובר בקרסול שבו עברתי ניתוח לפני 10 שנים, עם פלטה וברגים שהוצאו לפני שנתיים. אורתופד שלח אותי לעשות אולטרסאונד קרסול, בעוד כשבוע. במידה ומדובר בדלקת האם יש בכלל טיפול תרופתי שמתאים להריון? האם זה יכול לעבור מעצמו על ידי עיסויים ומכשיר טנס וטראומיל? האם צריך מנוחה? האם דריכה על הרגל תחמיר את הנזק? תודה

תרופות נגד דלקת ( למינהן ) אינן מומלצות בשבועות האחרונים של ההריון. איני יודע מה סיב הכאב ולכן איני יודע למה לצפות

מנהל פורום אורתופדיה