כף רגל סגולה בעמידה/ישיבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2019 | 19:43 | מאת: ישי

שלום דוקטור הבעיה שלי היא ששברתי את האצבע החמישית, ומאז שיישרו לי את האצבע. הכף רגל סגולה/אדומה בישיבה/עמידה כבר למעלה מ3 חודשים אני יודע ששאלתי פה כבר מספר פעמיים רבות. אבל לצערי זה פשוט לא עובר אמרת שלדעתך זה פתיחה של המערכת הקפילרית. אז האם זה הגיוני שזה יימשך כל כך הרבה זמן? והאם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל לשפר את זה? מאוד אשמח למענה. תודה

א. הגיוני ב. אינך צריך לעשות משהו מיוחד עשה פעילות ככל העולה על רוחך.

מנהל פורום אורתופדיה