אפיקונדיליטיס לטרלי וקרע חלקי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/02/2019 | 16:48 | מאת: שרון

שלום!אני בת 54.לא עובדת פיזית.יש לי כאבים במרפק מספר חודשים.באולטרבאונד:אפיקונדילטיס לטרלי בינוני 3*10מ"מ מכיל הסתיידות בינונית וקרע חלקי באספקט שטחי פרוקמימלי.האם תוכל להסביר בבקשה במה מדובר? מהו הטיפול?האם מחייב ניתוח? איזה סוג פיזיותראפיה מקבל לעשות?האם קרע חלקי עלול להתאחד למרות שכבר עברו מספר חודשים? תודה. שרון

קרע חלקי של מה? זה נדיר ןמצא קרע יחד עם אפקונדליטיס חיצונית שהיא דלקת של גיד של שריר הנקרא המיישר הקצר של מפרק כף היד

09/02/2019 | 18:25 | מאת: שרון

באולטראסאונד כתוב:אפיקונדילוטיס לטרלי בינוני 3*10 מ''מ מכיל הסתיידות בינונית וקרע חלקי באספקט שטחי פרוקסימלי. האם מתשובתך אני יכולה להבין שהפענוח של רדיולוג לא הגיוני? תודה . שרון

מנהל פורום אורתופדיה