אמ אר אי כתף ימין לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/02/2019 | 10:27 | מאת: דוד

שלום רב. לפני כ4 שנים עברתי תאונת עבודה שבעקבותיה נוצר קרע בגיד כתף ימין slap לאחר ניתוח ושלושה עוגנים. עברו 4 שנים. ועברתי תאונה זהה באותה כתף הכתף פורקה וחזרה. למקום. נעשתה שוב בדיקת אמ אר אי וזה הממצא שנראה הכי משמעותי 1. בצקת לשדית באזורים סובכונדרלים בגלנואיד.ציסטות סוב כונדרליות באיזור gt אשמח לדעת מה זה אומר עד לתור לרופא מומחה בתחום. תודה

אלו הם םשינויים לא יחודיים שלאחר טראומה בזיזי המפרקי של עצם השכמה ושינויים ניווניים בגשוש הגדול בקצה העלין שלעצם הזרוע . . אן כאן צורך בטיפול מיוחד לבד מפיסיותפריה

מנהל פורום אורתופדיה