שלום כאבים בכך רגל בגיל 75

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/02/2019 | 11:20 | מאת: שלום

היום בבוקר קמתי ולא יכלתי לדרוך על כף רגל שמאל יש כאבים מתי שאני דורך זה כאב במנוחה זה לא כואב אי אפשר לדרוך על הרגל כאב עז (אתמול עשיתי הליכה מאומצת) באזור כף הרגל יש סימן כחול וקצת נפוח אני בן 75 והתור בעוד חודש עודה לך לאורוטופד יש בדיקות שאפשר לעשות עכשיו או מה זה יכול להיות תודה מראש

התנאי למתן תשובה הוא אבחנה. התנאי לאבחנה הוא מיקום מדויק ל מקור הכאב . "כף הרגל" הנו מרחב הכולל שרש הכף, כף ואצבעות ולכולם י ש צדדים ( קדמי/אחורי/פנימי/ חיצוני)

05/02/2019 | 16:07 | מאת: שלום

כך הרגל בעיגול הזה בשוק בצד שמאל אי אפשר לדרוך על הרגל יש המלצה לבדיקות?

מנהל פורום אורתופדיה