כאבים בקרסוליים ובברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/01/2019 | 19:10 | מאת: יניב

אחרי חודש של כאבים בקרסוליים ובברך שמאל נשלחתי לצילום רנטגן של הברכיים והקרסוליים ,אשמח לקבל פרוש לתוצאות הבדיקה.

28/01/2019 | 19:12 | מאת: יניב

תוצאות הבדיקה:) ממצאים: צ. ברך דו"צ חשד להיצירות קלה באספקט פנימי של פרק ברך ימין. אנטזופטיות באספקט קידמי של פטלה דו"צ. צ. קרסול דו"צ דורבן פלנטרי קטן בקלקנאוס שמאלי. הסתיידות באינסרציה של גיד אכילס דו"צ.

מה השאלה?

29/01/2019 | 14:47 | מאת: יניב

אחרי חודש של כאבים בקרסוליים ובברך שמאל נשלחתי לצילום רנטגן של הברכיים והקרסוליים ,אשמח לקבל פרוש לתוצאות הבדיקה.

מנהל פורום אורתופדיה