כאבים גב עליון צד שמאל לא חוליות או צלעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/01/2019 | 15:02 | מאת: א

יש לי כאבים צד שמאל באמצע מול החזה בגב אני מרגיש שזה כאב פנימי בעבר לקחתי אתופן וזה חלש עכשיו שוב חזר קשה לי לתפקד כך שאני שוכב סה נרגע שאני קם או יושב יש שוב כאבים מה עושה

אי אפשר להבין היכןבדיקו הכאב. אבליתכן והוא קשור ללב או לכליות

28/01/2019 | 20:37 | מאת: א

אתופן עזר לי הייתה הפוגה של חודשיים וחזר הכאב אני מרגיש כאילו משהו לוחץ מאחור אם אני נמתח זה מקל קצת כמו כן אני לא רוצה לקחת שוב אתופן לאיזה רופא אני צריך לפנות ?

תתחיל עם רופא המשפחה שיוכל - אם יבדוק אותך- למקם אתהבעיה ולהציע יעוץ על ידי מומחה מתאים.

מנהל פורום אורתופדיה