פגיעה בקרסול כתוצאה מתאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/01/2019 | 13:01 | מאת: רבקה

הייתי מעורבת בתאונת דרכים ובין היתר סובלת מכאבים בקרסול. ביצעתי ct וזה מה שיצא. נזק אוסטאוכונדרלי בכיפת הטאלוס במדור מיד אלי מולטי לרולאן בקוטר 10 ממ.כמו כן geode cyst עם פריצה קוראי קלעת באספקט מדיאלי צדדי של העצם בקוטר 15 ממ. סגמנט גרמי זעיר באספקט האחורי של המפרק בין הטיביה וטאלוס בקוטר 2 ממ.כואב ומתסכל תודה

הציטוט שלך משובש ואיני בטוח שהבנת את כולו. בכל מקרה מדובר בשינוייםבמבנה הסחוס המפרקי והעצם שמתחתיו . יתכן שהשיוניים קשורים לתאונה אבל לא בהכרח. עוד מתואר רסיס עצם בין עצמות הקרסול ויתכן שדובר בשבר ישן.מעניין להשוות לצילומים קודמים

מנהל פורום אורתופדיה