אחרי אורטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/01/2003 | 11:29 | מאת: ניר

שלום, אתמול עברתי ניתוח אורטרוסקופיה במהלכו בוצעה כריתה של מיניסקוס. תוך כדי הניתוח נתגלה שרצועה צולבת קידמית נקרעה גם היא, אבל, נדבקה לרצועה השניה ובינתיים לא מפריעה. היום 24 שעות אחרי הניתוח אני חש כאילו ג'ל/נוזלים בתוך הברך מתנועעים בעת קיפול ויישור. האם התופעה נורמלית ? מה מומלץ לגבי אותה רצועה (ACL) שנותרה קרועה ודבוקה לחברתה ? אני בן 34 ומעונין לחזור לפעילות ספורטיבית, מה יידרש ממני לעשות? תודה ניר

תחושת נוזל בברך אחר ארקתרוסקוי האינה דבר נדיר והיא חולפת אשר לקישור הצולב הקרוע יהיה עליך להחליט באיזה מידה הדבר מפקיד לתפקוד הרצוי לך.

מנהל פורום אורתופדיה