כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/01/2003 | 22:02 | מאת: אורנה

ד"ר נכבד, לפני כשבועיים וחצי התחלתי להתאמן במכון להתעמלות ולערך בכל שיעור בצענו תרגילים על מדרגה במשך כ- 20 דקות. שבוע לאחר תחילת האמונים התחלתי לסבול מכאבי ברכיים, בעיקר מדקירות קלות ולא ממוקדות. הפסקתי את פעילות המדרגה אך המצב הדרדר בצורה כה מהירה שכיום אני חשה את הדקירות ברוב שעות היממה ובעיקר בפעילות כהליכה ועמידה . אני מניחה שכרגע כדאי לחדול מכל פעילות מיותרת הגורמת כאב אך האם לדעתך זוהי תופעה רגילה המשקפת שחיקת סחוס מתקדם (אני בת 40 ) והאם כדאי לבצע בדיקות בנושא? בתודה מראש אורנה

לא איני סבור שהבעיה היא בשחיקת סחוס אך כמובן ללא בדיקה שלממש ניחושי שוים ל(((((((-:

מנהל פורום אורתופדיה