אני רוצה לגבוה כמה שיותר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/01/2019 | 17:24 | מאת: לגבי גובה

אני בן 16 1.56 ואני רוצה לעשות ניתוח לגבי הגובה ואני רוצה לדעת כמה זה עולה, כמה זמן זה לוקח, והאם זה כואב. ואם יש עוד דרכים לגבוה אז אני מוכן לנסות

העלות של הניתוח תלויה בשיטה. הטכניקה המודרנית היא הארכה באמצעות מסמר מיוחד שעולה 15000 EU . טכניקה ישנה יותר אך יעילה היא בשיטת איליזרוב שבה אין משלמים על המשתלים. שאלה אחרת היא האם קופת החולים משתתפת במימון הטיפול . עליך להתיעץ עם אורתופד שעוסק בהארכת עצמות ותמצא כזה בכל בית חולם שיש בו יחידה לאורתופדיה של ילדים ( או מומחה בשיטת אליזרוב.)

מנהל פורום אורתופדיה