כאב חזק בברך אחד קשה לי ללכת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/01/2019 | 14:49 | מאת: אסתר שטיינפלד

איזה טיפול צריך בשביל PATELLA AND INTERCONDYLAR FOSSA. מאד כואב לי ואני לא רוצה לעשות ניתוח. מבקשת לקבל תשובה בהקדם. תודה

PATELLA AND INTERCONDYLAR FOSSA אין זאת מחלה אלא השם של השקע שבין שני העלים של עצם הירך. עלי עם צירה תחת ה "ע " נקרא באנגלית CODYLE . ברבים : עלים. השקע שבין העלים הנו הפוסה האינטרקונדילרית.

14/01/2019 | 14:41 | מאת: אסתר שטיינפלד

תודה עבור תשובתכם אבל אני מבקשת לדעת אצל טיפול אני צריכה לקבל שלא יהיה לי כאבים חזקים כאלו. תודה אסתר

בשביל להציע טיפול צריך לדעת מה הבעיה. אצלך אין אפילו רמז למה הבעיה

מנהל פורום אורתופדיה