צליפת שוט(ת"ד לפני 3 חודשים)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/01/2003 | 18:17 | מאת: תמיר

בהתייחס לבעיה ששמה כאילו לקוח מתחום "קצת" שונה, איזה בדיקות/צילומים יוכלו להצביע באופן מדוייק על חומרת הפגיעה? אני חש בכאבי צוואר, גב עליון ותחתון. בצילום רנטגן של הצוואר לא נתגלתה בעיה. מהו זמן סביר להחלמה(בהנחה שהפגיעה אינה קשה ואינני מקבל כל טיפול)? האם העובדה שאני משחק טניס עלולה להחמיר את הבעייה או להביא להאטת קצב ההחלמה? איזה טיפול עשוי להיות אפקטיבי לכאבי הצוואר( בהנחה שהפגיעה אינה קשה) ? בברכה, תמיר

אין שיטה דימותית להדגים את חומרת הפגיעה. זמן סביר להחלמה 6-52 שבועות . טניס - לא צריך להפריע טיפול: סבלנות

מנהל פורום אורתופדיה