כאבי צוואר והרדמות בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/12/2018 | 05:40 | מאת: miki111

בעקבות כאבי צוואר שכבר קיימים הרבה שנים נשלחתי לצילום צוואר אפשר לקבל סיוע בפענוח עד לביקור אורתופד עוד כמה חושים להלן:ממצאים: יישור הלורדוזיס הטבעי שינוים דגנרטיבים כולל ספונדילוטים ודיסקוגניים בגובה C6-C5,C4-C3 ארטריתיס אונקו-וורטברלי בין חוליות C5-C4-C3 מה כל זה אומר והאם זה יכול לגרום לכאבים בצוואר ונימול והרדמות בכפות הידיים , תודה

שינויים ניווניים בין החוליות השלישית והשישית של הצוואר . שינויים אלו עלולים לגרום לכאב צואר, גב עליון ועורף

01/01/2019 | 09:53 | מאת: miki111

האם זה יכול להיות גורם להרדמות כפות הידיים והרגשת נפיחות בהם , ומה אפשר לעשות תודה

מנהל פורום אורתופדיה