שבר במרפק סופרראקנדילארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/12/2018 | 12:48 | מאת: גלילית

שלום לפני חצי שנה שברתי את מרפק שמאל שבר סופרראקנדילארי עברתי ניתוח של שחזור פתוח וקיבוע פנימי של השבר ע"י שני kw ושני ברגים לפני שלושה חודשים עברתי הוצאת ברגים מדסטל הומרוס שמאל ומניפולציה של מרפק שמאל עכשיו הטווחי הישור שלי הם 25 מעלות מה אני עושה? שטווח המעלות של המרפק יחזור להיות כרגיל או 5 מעלות או עשר תודה ויום טוב

צרחך לבדוק שאין מחסום מכני לישור. אם אין' ניתן להשתמש בחגורת מרפק דינמית ׁ(DYNAMIC ELBOW EXTENSION ORTHOSIS)

מנהל פורום אורתופדיה