שבר בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2018 | 15:59 | מאת: דניאל מויאל

שלום ד׳ר פניתי אלייך לגבי שבר shaft femur אני חצי שנה כמעט לאחר ניתוח מסמר ו 3 ברגים רציתי לשאול שאלה שאף אורטופד לא עונה לי עלייה וכל אורטופד תשובה אחרת השאלה שלי היא חמה חצי שנה אחרי הניתוח אני עדיין מתקשה לעלות מדרגות עם הרגל וכאבים בברך לא עוברים במיוחד שאני עולה מדרגה או מנסה לעשות ריצה קלה כמו שבפיזיוטרפיה אמרו לי או שאני מכופף את הרגל ?

בשביל לענות לך תשובה מלאה צריך לבדוק אותך ולראות את הצילומים. באופן תאורטי יש כמה אפשרויות: 1. השבר לא מאוחה. 2. נזק בברך. 3. בורג נעילה לא במקומו . 4. צלקות בשרירי הירך.

08/01/2019 | 19:50 | מאת: דניאל

היכן אתה יושב איפה המרפאה שלך ? ועם אני אשלח לך צילומים אתה יכול לדעת לפי צילום ?

מנהל פורום אורתופדיה