מיפוי ספקט בברך ימין.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2018 | 13:59 | מאת: נתן ש

שלום, בן 63 מזה כשבועיים כאבים בצד ברך ימין ללא סיבה שמתגברים בהליכה. קושי רב לעלות מדרגות ספורות. ברקע AVN בברך ימין לפני למעלה מ 10 שנים ושבר ישן מאד עם פלטינות ומיסמור בירך שמאל. ממצאי המיפוי : דגש בכתף ימין(אקרומיון) וברך ימנית ( קונדילוס פמורלי לטרלי) אין לשלול AVN, טראומה. אבקש הסבר לגבי הממצאים ומה ניתן לעשות כדי להחלים / להפחית את הכאב. תודה

מה בצילום?

24/12/2018 | 16:07 | מאת: נתן ש

בצילום רנטגן: הסתיידות בליגמט פטלו -פמורלי. עמדה סבירה של העצמות. קורטקס שמור

26/12/2018 | 08:23 | מאת: נתן ש

שלום, קיבלתי הודעה שקיבלתי תגובה. משום מה לא רואה אותה. אשמח להתייחסות.

מנהל פורום אורתופדיה