גב תקין יש ממה לדאוג ??

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2018 | 00:50 | מאת: זוהר

היי רציתי לדעת אם הגב שלי תקין הייתי אצל שתי רופאים אחד אמר שכן אחד אמר שיש לי גב עגול בתמונה אני מחבק את עצמי כדי להבליט אותי אני גם מתאמן רציתי לדעת אם זה מסוכן

הקובץ לא עבר בכל מקרה בדיקת " גב עגול" נעשית על ידי ,מבחן אדם,. ,שבו הבודק Gומד מהצד של הנבדק .הנבדק מתכופף קדימה כמו לגעת ברצפה עם ברכיים ישרות. https://www.google.com/search?q=adam%27s+test&rlz=1C1GCEA_enIL801IL801&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=T6Zslc6r_AMQmM%253A%252CvlwRhyzAaCXqPM%252C_&usg=AI4_-kR0hYR33hcf_Ac4BVtV64IGEeNuEQ&sa=X&ved=2ahUKEwir3taMtLjfAhUjvlkKHaVnBjYQ9QEwDXoECAUQCg#imgrc=T6Zslc6r_AMQmM:

מנהל פורום אורתופדיה