החלמה משבר בפטישון חודשיים מיום הורדת הגבס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/12/2018 | 10:49 | מאת: רחל

יש מקרים ששבר לא מתאחה אחרי 6 שבועות? אני 4 שבועות מיום השבר ובעוד חודשיים אני נוסעת לחול. כמה זמן אחרי הורדת גבס חוזרים לשגרה? האם יש סיכוי להחלמה מלאה?

זה תלוי בהרבה גורמים כמו איזה פטישון נשבר , מהצורת השבר,היש נזק גם בצד השני ( לא ציינת באיזה צד שלהרגל יש שבר) ועוד. מכיוןשקבלת טיפול על ידי גבס בלבד אני מניח שמדובר בשבר פשוט ללא תזוזה .במקרה זה 6 -8 שבועות זה זמן סביר להתאחות ושיקום.

22/12/2018 | 18:17 | מאת: רחל

מדובר בפטישון החיצוני. 8-6 שבועות מיום השבר או מיום הסרת הגבס?

מנהל פורום אורתופדיה