כאב במרפק יד שמאל כ- שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/12/2018 | 12:10 | מאת: יהודה

שלום רב, אני בן 54 בריא ולא נוטל תרופות. מזה שלושה חודשים יש לי כאב במרפק. לפעמים בעצם עצמה ולפעמים בסמוך לה. הרופא אבחן זאת כדלקת וקבלתי תרסיס לשבוע ימים. סיימתי לפני חודש והכאב לא עובר. מבקש לציין א. זה לא כואב כל הזמן, לפעמים יש הפוגות גדולות . ב. כאב נסבל - לא מוצא צורך לקחת כדורים. השאלה שלי היא האם עלי לחשוש מבעיות רציניות יותר (כגון שרירים או משהו שאני לא מכיר) אודה לתשובתך להפחתת הדאגה ואולי גם להסרת הכאב בברכה יהודה

לפני הכל צריך לאבחן את סיבת הכאב. "דלקת" ללא ציון המיקום המדוייק אינה אבחנה

מנהל פורום אורתופדיה