כאבים בהליכה בגב כף הרגל בקו שמתחת לאצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/12/2018 | 23:29 | מאת: דליה

בת 64. אוסטאופורוזיס ללא כדורים. מזה כשבועיים כאבים ברגל ימין. כאב בקו הרוחבי של גב כף הרגל מתחת לסיום מפרקי האצבעות. הכאב מתבטא בהליכה בעת כיפוף גב כף הרגל. גם כשאני נוגעת לרוחב הזה כואב. מה אפשר לעשות ומה זה?תודה מראש

התנאי הראשון באיבחון אורתופדי היא מיקום הבעיה. לא הצלחתי להבין מדברך היכן בדיוק הכאב

17/12/2018 | 18:45 | מאת: דליה

הכאב הינו בגב כף רגל ימין ממש בקו יציאת האצבעות . מתחת לקו הזה כל הרוחב 4 סמ רוחבי כואב ועכשו רואה שגם נפןח. מורגש במגע ומישוש שלי ובהליכה עם תנועת כיפוף כף הרגל.

17/12/2018 | 19:21 | מאת: דליה

בחלק העליון של כף הרגל .מתחת לקו האצבעות לכל הרוחב

מנהל פורום אורתופדיה