מלצר בן 16 גדילה גב צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/12/2018 | 15:35 | מאת: רון

היי אני עובד כמלצר, ועדיין לא סיימתי את הגדילה, רציתי לשאול משהו, בזמן האחרון מכיוון שאני מרים משקלים ממש כבדים במלצרות אז כואב לי הגב אחרי משמרת על בסיס קבוע(בעיקר הגב התחתון) אז רציתי לדעת אם הרמה למשך הרבה זמן של דברים כבדים יכולה לפגוע בגדילה, דבר שני במסגרת המלצרות שאני לוקח הזמנות אז אני מסתכל תמיד למטה אז לפעמים גם נתפס לי הצוואר במשמרת וחבר שלי אמר לי שזה יכול לפגוע בגדילה?תודה מראש

הצמיחה לגובה מתרחשת בעיקר בשעות הלילה ומאמץ גופני במשך היום אינו משפיע

10/12/2018 | 19:21 | מאת: רון

הכוונה שלי האם הרמת משקלים גדולים יכולה לפגוע בגדילה?תדוה מראש

מנהל פורום אורתופדיה