כאבים בכפות הידיים והרגלים לאחר שכיבה ממושכת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/12/2018 | 08:44 | מאת: אביבה

מזה כשלוש שנים אני סובלת מהתקשות כפות הידיים והרגלים בעיקר בלילה לאחר שכיבה ממושכת. לאחרונה ההתקשות בכפות הידיים מלווה בכאבים ונפיחות כמעט עד המרפק. לפני מספר חודשים , לפני ההחמרה בכפות הידיים הבאתי זאת לתשומת לב רופא משפחה, אך ללא התייחסות מיוחדת מצידו. אני בת 75 ולפני כשלוש שנים שברתי את צוואר מפרק הירך , עברתי קיבוע. האם יתכן שהכאבים שהחלו בערך באותו הזמן קשורים לנפילתי ? בדיקות הדם שעשיתי לפני כחצי שנה היו תקינות.

איני מבין את הבעיה בכפות ידיך ככל הנראה הפרעה בניקוז דם או לימפה. איני רואה קשר לנפילה

מנהל פורום אורתופדיה