שבר וגיבוס ע"י כירוג כלי דם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/12/2018 | 23:02 | מאת: יעל נ

שלום, האם זה בסדר שגיבס את ידה של אימי רופא שהוא כירוג כלי דם ולא אורתופד? היינו במר"מ הערב תחילה הנאמר לנו שהאורתופד יראה אותה. הרופא טען שזה נקע ואימי פשוט ממש סבלה מכאבי תופת הוא אמר שאי אפשר לשבור את עצמות כף היד בסוף הסכים לעשות צילום וראו שבר הוא גיבס את ידה. על הטופס של האנמנזה יש חותמת של רופא כירוג כלי דם. האם לחכות כעת חודש לאיחוי השבר ואז לראות אורתופד לביקורת והסרת גבס? או שללכת כעת לאורתופד כדי שיבדוק אותה? אשמח לתגובתך.

06/12/2018 | 22:49 | מאת: יעל

לא צריך לענות הסתדרנו. מזל שהפרצתי ללכת לראות אורתופד מסתבר שיש תזוזה בעצם קיבלנו הפניה לבי"ח גיבסו לה את היד אחרת וגם צריכה לראות מומחה לכירוג כף יד. כמה עצוב שרופאים במר"מ מתיימרים להיות אורתופדים במקום לתת הפניה לרופא בבי"ח.

מנהל פורום אורתופדיה